Rom dag 1

 Förra veckan drog mamma, Oscar och jag till Rom i 4 dagar. Det var superhärligt och jag längtar redan tillbaka. Jag har delat upp det i 4 delar, efter varje dag. Let's go.
 
 Klockan 9 på morgonen lyfte planet ifrån Stockholm och med en mellanlandning i Frankfurt var vi framme i Rom vid 2 tiden. Efter ett tåg befann vi oss på stationen i Rom. Vi gick och gick tills vi fann vårt hotell med världens läge. 
 
Hotel Tritone var över förväntningarna, vi fick ett bra rum med som passade oss alla. Frukostbuffen var också bra och helt klart i standard med hotellet. Det bästa var läget. Ungefär 50 meter till Fontana Di Trevi. Åt andra hållet var det 500 meter till Spanska trappan och dessutom låg hotellet precis vid den stora gatan Via del Corso där allting finns, shopping och sevärdheter i alla hörn och kanter. 
 
När vi kom fram till hotellet lastade vi av all packning och tog och sedan ut på stan. Oscar och jag sökte upp ett supermarket och vi fann ett COOP precis nedanför. Efter det blev den en middag vid Fontana Di Trevi, helt ok mat. Inget speciellt och inte heller glassen efterå. Vi somnade snabbt när vi kom hem efter en liten promenad på Via del Corso för att spana in området.