Rom dag 4

Sista dagen i Rom vilket innebar mycket stress eftersom vi hade ett flyg att passa men det stoppade inte oss. Vi avnjöt en frukost med lika fin utsikt som tidigare dagar. 
Efter det gick vi till Villa Borghese igen för att ha en picknick. Denna dag var otroligt varm och det var svårt att inte bli stekt. Vi köpte med oss mat och godsaker för att ha en härlig picknick. Villa Borghese var jättefint och det är nästan så att man måste spendera en hel dag där för att få med allting. 
Under hela vistelsen har vi ätit glass i mängder och vi fick ett tips om en fantastisk glassbar, Frigidarium!! Helt amazing glass och wow, älskade det!! Jag åt 2 glassar därifrån och Oscar åt 4. Det säger något om stället och om oss;) 
 
Hela resan var underbar och vi har gått och gått som galningar! Jag gillade shoppingen och speciellt några affärer som passade mig perfekt. Via Del Corso som baspunkt var perfekt för shopping eftersom att alla bra affärer låg där så som Zara & Kiko! Min favoritaffär hette Double Agent och låg i slutet på gatan. Överlag tycker jag att det är värt att gå överallt i Rom istället för att åkta taxi eller ta buss och tunnelbana. Man får se så mycket mer och uppleva alla saker man kanske inte skulle sätt annars. Fötterna värkte ganska rejält, men det var det värt! Älskade Rom, jag kommer tillbaka en dag.