Göteborg och One DIRECTION

I tisdags var dagen äntligen här, då Elin, Ellen och jag skulle åka ner till Göteborg. Tidigt på tisdags morgonen blev vi upphämtade i bil. När vi väl var framme i Göteborg gick vi runt för att tillslut sätta oss ner på ett fik. 

Och sen var det konsert. För första gången på länge hade vi sittplatser, vilket var skönt och bekvämt till en början men efter ett tag började vi ångra oss. Förbanden var dåliga förutom McBusted som var helt ok. När killarna, One Direction kom på scen ändrades allas humör och stämningen sviker en aldrig på en 1D konsert. 

Det märktes knappt att Zayn inte var där. Harry var hur glad som helst och skämtade hela tiden med publiken. Han sprang runt och skrattade konstant. Louis och Liam hade vattenkrig och allting var så bra. Att Niall spelar gitarr gör allting lite bättre. Det var helt klart den bästa 1D konserten!! De läste skyltar under hela konserten och höll fansen, främst dom med ståplatser aktiva hela tiden. 
Nu blir det att leva på den här konserten tills nästa intar oss. Massa kramar 

Uppe i Luleå

Hej vänner. Just nu sitter jag uppe i Luleå hos mormor. Åkte upp hit igår och har under det senaste dygnet bara hängt med mormor. Det är alltid lika härligt att komma upp hit. Det bästa är maten för jag går aldrig hungrig här hah. Plus mitt favorit sällskap- mormor. 


 Idag besökte vi sjukhuset för lite besök hos läkaren. Det gick toppenbra så det var skönt. Nu ska vi ta en fika o sen blir det promenad. 

Midsommar 2015

Årets midsommar var jättebra och härlig!! Även om vädret inte var på vår sidan utan regnet öste ner under hela dagen njöt vi ändå av dagen. Vi åt en riktigt midsommar lunch och fortsatte dagen i riktig midsommar anda med dans runt stången plus lekar av olika slag. Mot kvällen blev det ännu mer mat och mycket mer snapsvisor och skratt. 
Det är en tradition vi kör vidare på, vi är runt 30 personer i olika åldrar som samlas och umgås i ett dygn och jag älskar det. Kvällen slutas allt med deeptalk med favorittjejerna, det mysigaste som finns. Och vi är på en fantastiskt ställe också, tack tack för att ni finns.